NGA MIRELA SULA

 

Para se të ankoheni

Përse nuk jeni akoma aty ku doni

Aty ku meritoni

Aty ku ju takon te jeni…

Pergjigjigjuni me parë pyetjeve:

 

Çfare jeni duke bërë për të ndihmuar veten?

A janë mendimet tuaja te fokusuara aty ku dëshironi?

A e keni formuluar siç duhet planin që keni bërë?

(Meqe ra fjala a keni bërë ndonje plan?)

A jeni duke ushqyer besimin apo frikën tuaj?

A jeni autentikë, realë me veten

(A jeni të njëjtët në shtëpi, në zyrë, në rrugë, në kafe dhe ne facebook J?)

 

Pasi t’i keni marrë përgjigjet e sakta

për gjërat që po kërkoni

ato do t’ju kërkojnë vetë ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *