Featured Post
Seminari ‘’Mental make up’’ & ‘’Ti je forcë krijuese’’ mbërrin në Prizren , si të gjeni rrugën drejt pozitivitetit!
’’Dilni nga zona juaj e rehatisë dhe gjeni rrugën tuaj drejt suksesit’’ , – kjo është motoja e seminarit që Alma Topalli Prendi dhe Shpresa...
Read More
Shpresa Rupar: Duaje veten, dashuro jetën
Shpresa Rupar është një shqiptare e suksesshme e cila e ka zhvendosur prej vitesh jetën e saj në Ljubljana të Sllovenisë. Ajo ofron trajnime individuale...
Read More
Artiola Toska: Gratë shqiptare duhet të bëjnë më shumë për të realizuar veten
Artiola Toska Gratë shqiptare duhet të bëjnë më shumë për të realizuar veten E kujdesur, miqësore dhe harmonike , ajo duket se flet për muzikën...
Read More
Mirela Sula
MONETISE YOUR MIND 16TH FEBRUARY 2018,13:30PM - MAIN STAGE, Olympia London